logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Історія успіху молодого вченого КНТЕУ Ірини Володимирівни Височин

Загальна інформація

20 травня  в рамках  проекту Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених  КНТЕУ  "Історія успіху" відбулася зустріч із молодим вченим КНТЕУ Іриною Височин.

Ірина Володимирівна закінчила магістратуру КНТЕУ у 2001 році за спеціальністю «Економіка підприємства». Навчалась в аспірантурі КНТЕУ. У 2006 році захистила дисертаційну роботу на тему «Управління реструктуризацією підприємств торгівлі», подану на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук зі спеціальності 08.07.05 – економіка торгівлі та послуг. Вчене звання доцента присвоєно у 2011 році.

У 2013 році захистила дисертаційну роботу на тему «Управління товарооборотом підприємств роздрібної торгівлі», подану на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук зі спеціальності 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

З березня 2014 року працює на посаді завідувача кафедри економіки та фінансів підприємства.

Під час зустрічі Височин Ірина розповіла про те, чим було обумовлено вибір для вступу Київського національного торговельно-економічного університету, які найяскравіші враження та спогади залишило по собі студентське життя. Наголосила, що відчуває велику відповідальність та пишається бути завідувачем найстарішої кафедри університету, яка на сьогодні налічує у своєму складі 32 викладача та є випусковою за спеціальностями «Економіка підприємства», «Менеджмент інвестиційної діяльності», спеціалізацією «Фінанси підприємства».  

Окреслюючи плани на майбутнє, увага була акцентована на розвитку Центру навчально-виробничого тренінгу та Бізнес-інкубаторі, відповідальною за функціонування яких є кафедра економіки та фінансів підприємства. Ірина Володимирівна  розповіла про здобутки цих структур та закликала студентів активно долучатися до покращення якості їх функціонування.  

Спілкування із студентством у такому форматі є цікавим та корисним для обох сторін. Студенти мають змогу почути про життєвий досвід людини, яка залишилася працювати у рідному навчальному закладі, обравши професію викладача. З іншого боку, запитання від студентської аудиторії надали поштовху для подальшої роботи у напрямку удосконалення навчального процесу.       

Відео-версія проекту буде оприлюднена на каналі YouTube kyotostreet (КНТЕУ)

20.05.2015
adv
2804
остання редакція 20.05.2015
adv