logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Розіграно медалі І Всеукраїнського кулінарного конкурсу «Дні української кухні» у місті Лева

Загальна інформація

З 21 по 22 травня 2015 року команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ на чолі з директором Радченко Людмилою Олексіївною взяла участь у І Всеукраїнському кулінарному фестивалі «Дні української кухні», який відбувся у місті Львові (Україна).

Конкурс є одним із провідних національних кулінарних фестивалів, організованих Асоціацією кулінарів «ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА». Гастрономічний форум було проведено на високому професійному рівні. Він сприяв налагодженню ділових контактів між учасниками, розширенню існуючих партнерських відносин, відродженню і розвитку української кухні, популяризації сучасних технологічних підходів та інновацій в ресторанній справі.

У рамках фестивалю проходив гастрономічний бізнес-форум «PERSPECTIVE-UA», головна ідея якого розвиток гастрономічної культури, підтримка сімейного фермерства в Україні, впровадження місцевих продуктів в меню ресторанів, відродження кулінарних традицій.

Команда коледжу брала участь в усіх номінаціях конкурсу. Страви української кухні наших учасників вразили всіх присутніх.

До коледжу командою привезено 6 золотих, 4 срібні та 2 бронзові медалі.

Завершився конкурс нагородженням переможців та підписанням хартії «Української кухні».

Золоті медалі отримали:

Золотухіна Олена Олександрівна, викладач, номінація «Хлібобулочні вироби»
Чібісова Вікторія Петрівна, викладач, номінація «Основна страва Риба (Українська кухня)»
Процик Віра Олександрівна, викладач, номінація «Перша страва (Українська кухня)»
Остапишен Д.О., студент групи ТС-1-14, номінація «Салат або традиційна холодна закуска(Українська кухня)»
Старокожко Є.М., студент групи Т-2-14, номінація десерт (Українська кухня) (у команді) 
Старокожко В.М., студент групи Т-2-14, номінація десерт (Українська кухня) (у команді). 

Срібні медалі отримали:

Чібісова Вікторія Петрівна, викладач, номінація десерт (Українська кухня) (у команді)
Соколовська Олена Олександрівна, викладач, номінація десерт (Українська кухня) (у команді)
Суботін В.А. – номінація «Салат або традиційна холодна закуска (Українська кухня)»
Кулік В.В., студентка групи Т-1-14, номінація «Основна страва Риба (Українська кухня)»

Бронзові медалі отримали:

Афанасьєва Тетяна Володимирівна, викладач, номінація «Основна страва Яловичина (Українська кухня)»
Бабіна О.О., студентка групи ТС-1-14, номінація «Перша страва (Українська кухня)»

Диплом отримав:

Масліков Р.В., студент групи Т-1-14, номінація «Основна страва Яловичина (Українська кухня)» 

За матеріалами ХТЕК КНТЕУ

Вітаємо нашх колег з успішним виступом на фестивалі та бажаємо подальшого творчого злету!

22.05.2015
adv
2665
остання редакція 08.09.2015
adv