logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Гуртожиток №3 - кращий гуртожиток за результатами 2014-2015 навчального року

Загальна інформація

Завершується черговий навчальний рік, наприкінці якого прийнято підводити підсумки роботи кожного підрозділу університету, у тому числі, студмістечка.

4 червня 2015 року відбулося засідання конкурсної комісії з визначення рейтингу на кращий гуртожиток КНТЕУ в 2014-2015 навчальному році. Основними критеріями оцінки роботи гуртожитків визначено підтримання необхідного санітарного стану, інтер’єр, дотримання правил протипожежної безпеки, організація перепускного режиму, створення необхідних побутових умов і, звичайно ж, робота рад студентського самоврядування,  зокрема, організація культурно-масової та спортивної роботи.  Після першого етапу конкурсу виявилося, що однакову кількість балів набрали гуртожитки №2 та №3. Після додаткового засідання комісії, до складу якої традиційно входили голови РСС гуртожитків та університету, заступники деканів з навчально-виховної роботи, представники дирекції студмістечка, завідувачі гуртожитків, переможцем другий рік поспіль було визначено гуртожиток №3.  Комісія також відзначила позитивну динаміку в організації роботи гуртожитку  №4, який поступився лідерам лише кількома балами.

Також окремо були названі кращі кімнати кожного гуртожитку. Ними стали: кімната №75/5 в гуртожитку №2,  кімната №141/6 в гуртожитку №3, та кімната №49/6 в гуртожитку №4.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у рейтинговому змаганні 2015-2016 року. Вдалої всім сесії та гарних канікул!

За інформацією  Костенко А. (ФЕМП 4-16)


Цього ж дня вперше в КНТЕУ відбувся "День Гуртожитку". Відтепер 4 червня буде вважатися святковим днем для усіх мешканців гуртожитків.
На свято прийшли такі почесні гості: директор студмістечка Последнік Ірина Михайлівна, заступник директора студмістечка Сиса Олена Володимирівна, заступник декана ФТТП з навчально-виховної роботи Михайлов Сергій Володимирович, завідувач гуртожитку №4 Базилюк Галина Іванівна, Голова РСС КНТЕУ Кузьменко Оксана, Голова РСС ФРГТБ Кужель Тетяна та Голова РСС гуртожитку №2 Зубович Олександр.

Урочисту частину відкрила своєю промовою директор студмістечка  Последнік Ірина Михайлівна. Було відмічено покращення санітарного стану, дисципліни, порядку і особливо діяльності новообраної голови РСС гуртожитку №4 Кириленко Інни та її членів, її потенціал та незворотні зміни, які пророкують успіх та подальшу перемогу у конкурсах серед гуртожитків КНТЕУ. На піднесеній хвилі подальших змін на краще було нагороджено кращі кімнати у гуртожитках: серед хлопців - кімната №49, а серед дівчат - кімната №109. Особливо всіх вразило те, що найкраща кімната, яку обрала комісія, була кімната, в якій живуть хлопці. Так тримати хлопці і нехай всі орієнтуються на Вас!

Щирою, зворушливою та повчальною промовою завідувач гуртожитку №4 Базилюк Галина Іванівна привітала всіх з цим дебютним святом і нагородила грамотами найкращих старост гуртожитку:

  • Тимко Олену
  • Музиченко Ірину
  • Волкова Івана

Після того, як було сказано так багато гарних та приємних слів, було розпочато святкову програму. Відкрили її студентки першого курсу ФТТП, які співали пісню Океана Ельзи "Давай" і ми справді, як в пісні, "Більше не хочемо ділити на 2... Давай залишимо більше для нас"...З таким настроєм ми прямуємо до подальших змін та перемог у майбутньому. Неможливо забути неперевершений та чаруючий танець дівчат. Далі проводилися веселі конкурси "Перевірка дикції", "Здогадайся що за предмет" та "Допомога журналістам" та інші. Останній конкурс відкрив подробиці студентського життя Базилюк Галини Іванівни та Последнік Ірини Михайлівни.

Завершилось святкування піснею про віру в найкраще, що "Все буде добре", яку заспівали вся дружня команда РСС гуртожитку №4, мешканці гуртожитку та гості свята.

"Ми віримо, що завдяки наполегливості, креативності та невтомній праці всієї нашої команди гуртожиток №4 обов’язково стане найкращим!"

За інформацією Ірини Музиченко, голови інформаційного сектору РСС гуртожитку №4

04.06.2015
adv
11076
остання редакція 20.10.2015
knteu