Команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ здобула нагороди на Міжнародному гастрономічному фестивалі в Шрі-Ланці
Загальна інформація
З 24 по 27 липня 2015 року команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ на чолі з директором Радченко Людмилою Олексіївною взяла участь у Міжнародному гастрономічному фестивалі 16th Edition CULINARY ART EXPO FOOD (CAFE 2015), який відбувся у місті Коломбо (Шрі-Ланка). Організаторами фестивалю була Всесвітня Асоціація шеф-кухарів (WACS) та Гільдія шеф-кухарів Шрі-Ланка. Це один з найбільших гастрономічних конкурсів у світі. Цього року у конкурсі брали участь 2500 осіб зі всього світу (Малазія, Бразилія, Індія, Шрі-Ланка, Мальдіви, Австрія, Індонезія, Саудівська Аравія, Україна).
За весь час існування Міжнародного гастрономічного фестивалю в Азії вперше було запрошено Україну, яку представляла команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, до складу якої ввійшли як викладачі, так і студенти. Учасників конкурсу вразив масштаб та професійність проведення фестивалю, було багато нового та цікавого у світі гастрономії.
Номінації конкурсу оцінювали більш ніж 30 компетентних суддів з різних країн світу (Люксембург, Італія, Індія, Франція, Германія, Арабські Емірати, Україна та інші).
Команда коледжу проявила себе з найкращої сторони, як креативні, кмітливі та сучасні професіонали, що допомогло здобути 1 золоту, 1 срібну та 3 бронзові медалі.
Вітаємо команду Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ з перемогою!