Захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Краєвської С. П.
Загальна інформація
- Захист дисертації
Краєвської Світлани Петрівни на тему
«Технологія житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням
льону» на здобуття ступеня доктора філософії зі
спеціальності 181 – Харчові технології. 17.06.2024 14:00 Державний
торговельно-економічний університет, ауд. А-1
(укриття) Науковий
керівник Піддубний Володимир Антонович, доктор
технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних та крафтових
технологій Державного торговельно-економічного університету -
Склад разової спеціалізованої
ради: Голова ради. Кравченко Михайло Федорович,
доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних та
крафтових технологій Державного торговельно-економічного
університету Рецензент 1. Медведєва Анжеліка Олександрівна,
кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри ресторанних та
крафтових технологій Державного торговельно-економічного
університету Опонент 1. Гавриш Тетяна Володимирівна,
кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології
хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного
університету Опонент 2. Сильчук Тетяна Анатоліївна, доктор
технічних наук, професор, професор кафедри готельно-ресторанної
справи Національного університету харчових технологій Опонент 3. Лебеденко Тетяна Євгеніївна, доктор
технічних наук, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного
бізнесу Одеського національного технічного університету
- З дисертацією можна
ознайомитися
за посиланням.
-