ІV Всеукраїнська студентська наукова конференція "Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи"
Загальна інформація
На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулася ІV Всеукраїнська студентська наукова конференція "Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи".
Учасників конференції привітали:
- доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи КНТЕУ Мельниченко С. В.
- доктор економічних наук, професор, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ Ведмідь Н. І.
У конференції взяли участь понад 400 студентів із 14 навчальних закладів України та Польщі (м. Краків, Ягелонський університет).
На пленарному засіданні було заслухано доповіді:
- Хула Аліна Володимирівна, студентка 1 курсу 9м групи ФРГТБ, виступила з доповіддю "Електронні канали збуту в міжнародному туроперейтингу" (науковий керівник: Хлопяк Сергій Васильович, к.е.н., доцент);
- Позняк Тетяна Анатоліївна, студентка 1 курсу 8ам групи ФРГТБ, виступила з доповіддю "Hospitality marketing trends for 2018" (науковий керівник: Бойко Маргарита Григорівна, д.е.н., проф.);
- Гриценко Олександр Юрійович, студент 4 курсу 14 групи ФРГТБ, розглянув питання "Кулінарне арт-мистецтво: вимоги до міжнародних змагань" (науковий керівник: Кочерга Валентина Іванівна, к.е.н., доцент);
- Паренюк Ірина Вікторівна, студентка1 курсу 6м групи ФРГТБ, виступила з доповіддю "Проектування іміджевих готелів: реалії та перспективи" (науковий керівник: Григоренко Олег Григорійович, к.т.н., доц.);
- Діденко Діана Шахваладівна, студентка 2 курсу 17 групи ФМТП, звернула увагу присутніх на "Нові екстремальні види спорту: формування здорового способу життя" (науковий керівник: Чайченко Наталія Леонідівна, к.п.н., доц.).
У рамках конференції було розглянуто дискусійні питання:
- туристичний потенціал дистанацій України;
- інновінг у туризмі;
- HoReCa: новітні тренди;
- іnternational Hotel and Restaurant Business;
- іnternational Tourism Business;
- ресторанний креатин;
- ресторанні технології та сервіс;
- новітні тенденції розвитку кулінарології;
- устаткування підприємств готельно-ресторанного та туристичного бізнесу;
- проектування та дизайн готелів і ресторанів;
- фізика: дослідження якості сировини та харчових продуктів;
- охорона праці та цивільний захист у сфері обслуговування;
- фізичне виховання в системі цінностей сучасної студентської молоді.
Для розгляду дискусійних питань було організовано роботу 14 дискусійних платформ.
На конференції було заслухано 312 доповідей, у т.ч. 210 стендових із 15 навчальних закладів та установ:
- Київський національний торговельно-економічний університет;
- Ягелонський університет, м. Краків, Польща;
- Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
- Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Запорізький національний університет;
- Інститут прокуратури та слідства НУ "Одеська юридична академія";
- Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
- Торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Коломийський економіко-правовий коледж КНТЕУ;
- Київський механіко-технологічний коледж;
- Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
- Університет державної фіскальної служби України;
- Національний університет харчових технологій;
- ліцей "Наукова зміна".
Найкращі доповіді студентів відзначені дипломами.
За результатами роботи визначено переможців.
Дякуємо за участь!
Бажаємо подальших звершень!