logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Наші кулінари отримали золото від турецьких майстрів

Загальна інформація

6–7 травня 2017 року делегація збірної команди КНТЕУ у складі ГС «Український кулінарний союз» та Чернівецького торговельно-економічного училища брала участь у Міжнародному фестивалі кулінарної майстерності в м. Ізмір (Туреччина).

Ця значна кулінарна подія зібрала понад 400 учасників із 16 країн світу. Його відвідали понад 1000 гостей з усього світу. Учасники змагались у 30 різних категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу.

Вперше на фестивалі серед членів журі були представники ГС «Український кулінарний союз» – Ведмідь Надія Іванівна, Лосева Галина Іванівна, Чуницька Любов Петрівна та Сердюкова Ольга Станіславівна.

Збірна команда кулінарів ГС «Український кулінарний союз» у складі 9 осіб – студентів Київського національного торговельно-економічного університету та учнів Чернівецького торговельно-економічного училища КНТЕУ виборола 5 золотих, 5 срібних та 2 бронзові нагороди в таких змаганнях фестивалю:

  – золоту медаль у номінації «Страва з риби» та срібну медаль у номінації «Основна страва» отримав Олександр Гриценко – студент КНТЕУ;

  – золоті медалі та Кубок класу в номінації «Краща кулінарна школа» отримали учні Чернівецького торговельно-економічного училища КНТЕУ – Михайло Пентескул, Севда Четін та Андрій Оліївській;

  – золото в номінації «Страва з пасти» виборов Севда Четін;

  – срібну медаль у номінації «Страва з риби» отримав Михайло Пентескул;

  – срібні медалі в номінаціях «Страва з телятини» вибороли – Максим Саламандрик, Микола Якубов та Андрій Оліївській;

 – бронзу в номінації «Страва з риби» отримала Вікторія Ришку;

 – бронзові медалі в номінації «Чорна скриня» отримали учні Чернівецького торговельно-економічного училища КНТЕУ – Максим Саламандрик, Михайло Пентескул та Вікторія Ришку.

Делегація Українського кулінарного союзу відвідала з дружнім візитом спеціалізовані кулінарні навчальні заклади міст Ізмір та Кемер-Паші, де під час зустрічі з представниками адміністрації були обговорені напрями співпраці з Київським національним торговельно-економічним університетом.

Від імені президента Українського кулінарного союзу, ректора Київського національного торговельно-економічного університету директор спілки Надія Іванівна Ведмідь вручила знаки пошани Українського кулінарного союзу меру міста Ізмір Аріфу Уурлу й депутату від партії справедливості та розвитку Туреччини (Adalet ve Kalkınma Partisi), професору, доктору Нукет Хотар.

Відзнаки громадської спілки «Український кулінарний союз» були вручені представникам дружньої кулінарної асоціації Туреччини – Ege Profesyonel Ascilar Dernegi:

  • Arif Uğurlu
  • Nihat çamur
  • Sefer Yapici
  • Yalcin Manav
  • Mahmut Uyanik
  • Mesut önal
  • Ibrahim Polat
  • Mustafa Duman
  • Adnan Karaaslan
  • Buket  özpazarcioğlu

З членами кулінарної асоціації Туреччини Ege Profesyonel Ascilar Dernegi обговорено попередні домовленості з напрямів співпраці щодо сприяння в практичній підготовці фахівців, обміну досвідом та організації спільних проектів проведення міжнародних кулінарних змагань в Україні та Туреччині.

Поздоровляємо наших переможців! Так тримати! Бажаємо нових перемог!

06.05.2017
redactor
1808
остання редакція 28.08.2017
redactor