logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти КНТЕУ на конференції в Умані вивчали сучасні тренінгові технології для розвитку особистості

Загальна інформація

Центр педагогічних та психологічних досліджень та студенти спеціальності «Психологія» 2-5 курсів Київського національного торговельно-економічного університету взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні тренінгові технології для розвитку особистості: еко-тренінги», яку провела кафедра психології факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Ця зустріч стала можливою завдяки плідній багаторічній співпраці між Київським національним торговельно-економічним університетом та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини. Обмін досвідом, спільні заходи, схожі наукові інтереси - додають наснаги та креативності як науковцям, так і студентам вузів з обох сторін.

Завантажити збірник тез конференції...

Окрім двох секцій «Сучасні тренінгові технології» та «Психологічні особливості та технології розвитку особистості», були представлені також еко-тренінги – особливість щорічної всеукраїнської конференції. Тренінги здійснюються на свіжому повітрі серед мальовничого Національного дендрологічного парку «Софіївка», «аудиторією» може слугувати грот «Аполлона», чи площа Зборів, чи, можливо, альтанка.

Цього року було проведено три еко-тренінги, серед яких: «Текстиле-терапія як засіб зняття психоемоційної напруги та спосіб пошуку особистісного ресурсу», «Ключі до себе», «Змінюючи реальність – терапевтична сила слова».

По завершенні еко-тренінгів вже традиційною стала екскурсія для учасників конференції по дендропарку. Його історія створення, глибина сакральних таємниць, що приховані на кожному кроці, щоразу дивує, захоплює і відкриває парк з іншого, невідомого донині боку. Але організатори конференції вирішили здивувати учасників і на завершення, окрім сертифікатів учасників та подяк за організацію та проведення, подарували ще одну несподіванку – поїздку до Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань», де було проведено екскурсію «Таємничими підземеллями Василіанського монастиря».

Студенти КНТЕУ долучилися не лише до науки, адже кожен учасник представив свою доповідь на секційному засіданні, а й до історії міста Умань та творчості студентів педагогічного вузу – виставку робіт яких також мали змогу побачити.

Центр педагогічних та психологічних досліджень представив доповідь на тему «Психолого-педагогічні технології профілактики багатофакторного впливу інтернет-залежності на студентів вищих навчальних закладів», презентовану директором центру Ржевським Геннадієм Миколайовичем, кандидатом психологічних наук, доцентом.

А також проведено еко-тренінг на тему «Змінюючи реальність – терапевтична сила слова», який провела практичний психолог центру Пасічнюк Ольга Петрівна.

Дякуємо за плідну співпрацю, адже сила - у єдності заради духовного та професійного зростання!

31.05.2017
433884
2143
остання редакція 28.08.2017
redactor