logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Про важливість розвитку інноваційного мислення розповів професор Park Sung Soo з Республіки Корея

Загальна інформація

20 жовтня студенти та викладачі КНТЕУ були присутні на відкритій лекції ректора корейського філіалу Міжнародного інституту розвитку інтелекту в Україні, розробника тренувальних програм для керівників ряду підприємств в Республіці Корея професора Park Sung Soo на тему «Важливість розвитку інноваційного мислення», організованій професором кафедри менеджменту Раїсою Науменко. Супроводили професора також координатори програм Міжнародного інституту розвитку інтелекту Андрій Міфтахов та перекладач Ірина Замислова.

Професор Park Sung Soo є співорганізатором та спікером міжнародних конференцій для лідерів освіти, викладачів, студентів багатьох вищих навчальних закладів, посадових осіб органів місцевого самоврядування, керівників молодіжних, волонтерських організацій.

Під час лекції спікер наголосив на тезі про те, що важливість розвитку інноваційного мислення молоді – це сучасний погляд урядів багатьох держав на необхідність введення у ВНЗ навчальної дисципліни «Розвиток інноваційного мислення», що сприятиме досягненню помітних змін у розвитку країн. Професор Park Sung Soo запропонував продовжити навчання зі студентами за програмами Міжнародного інституту розвитку інтелекту у формі циклу тренінгів, а також висловив сподівання на започаткування та розвиток двостороннього співробітництва між КНТЕУ та ВНЗ Південної Кореї у сфері міжнародних обмінів викладачами та студентами.

Лекція викликала неабияку зацікавленість студентів та викладачів кафедри менеджменту (Л.І. Федулової, Ю.В. Білявської, І.О. Совершенної), які взяли активну участь у дискусії щодо актуальних питань: патріотизму, національної самосвідомості, участі молоді в розбудові економіки України.

Після закінчення лекції організатори та гості з Республіки Корея провели невелику екскурсію по університету в супроводі проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Сая Валерія Миколайовича і професора кафедри менеджменту Науменко Раїси Андріївни.

Щиро дякуємо організаторам лекції, закордонним гостям та всім учасникам за проявлений інтерес та сподіваємося на майбутнє перспективне співробітництво!

20.10.2017
42265
1584
остання редакція 24.10.2017
42265