logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Привітання з днем перемоги

Загальна інформація

  Усе більше віддаляються від нас грізні роки Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними, їх не стерти ні з пам'яті народної, ні з скрижалей історії.
  
Гірку чашу болю і страждань сповна довелося випити нашому народові. Великою ціною дісталась нам Перемога: Україна втратила за роки війни понад сім мільйонів своїх синів і дочок.

   Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян, - і сьогодні серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії залишається все менше. І настане час, коли останній солдат Великої Вітчизняної залишить нас, а разом з ним у спогади відійде ціле покоління. Тим більшу повагу і любов ми маємо віддавати нашим дорогим ветеранам.

   Увага і чуйність – це те найменше, що ми можемо і повинні робити для них. Колектив університету завжди пам’ятає про цих людей, пишається ними і всіляко підтримує.

   Тож, віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу, які працювали і працюють в університеті, бажаємо їм здоров’я і довгих років життя.

   Щоб ще довго 9 Травня було і їх особистим святом. З Днем Перемоги ! . .

А.Мазаракі, ректор.

Ми знову прийдемо до вічного вогню, 
Рокам ніколи пам'яті не стерти
Про тих,хто пережив страшну війну,
І тих, хто залишивсь в обіймах смерті.
Ми знову прийдемо до вічного вогню...
Із нами прийдуть і онуки й діти,
Щоб ветеранам до землі вклонитись,
Щоб вшанувати їхню сивину.
Нехай Господь дарує їм літа,
Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.
Нехай щороку зелень молода
Встеляє килимом стежки у завтра.

 

  У КНТЕУ існує багаторічна традиція святкування Дня Перемоги. 
 Цього року центральними заходами святкування 63-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні стали заходи, які відбулися у стінах КНТЕУ. У них взяли участь ректорат, рада ветеранів війни і праці університету, ветерани Великої Вітчизняної війни, студенти. 
   Велика кількість заходів, приурочених до цієї дати, проводиться для виховання у молоді шанобливого ставлення до історії Батьківщини та тих, хто її творив. 
   Вшановуючи пам'ять загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни, студенти університету поклали квіти до пам'ятника Невідомому солдатові у Парку Слави.

  Головною частиною святкової програми стали зустрічі студентів з ветеранами - викладачами та працівниками університету: Іваном Кириловичем Гогуланом, Олександром Тимофійовичем Капустіним, Костянтином Спиридоновичем Рибаком. Для молоді на сьогодні дуже важливими є спогади безпосередніх учасників Великої Вітчизняної війни, їх особистий погляд на події цієї війни та почуття, які з роками стають більш відчутнішими.

  Особливо сподобався ветеранам святковий концерт, який підготували для них студенти університету.

09.05.2008
annzo
31667
остання редакція 09.05.2008
23