logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Стратегічні можливості аналізу галузі для успішного розвитку бізнесу: відкрита лекція Оксани Дармастук

Загальна інформація

Розкриття можливостей розвитку бізнесу є цікавою та корисною практикою для студентів всіх спеціальностей та освітніх програм, що буде корисним їм для власного розвитку та становлення їх як фахівців. Саме у цьому напрямі 23 квітня для бакалаврів спеціальності "Менеджмент" в контексті дисципліни "Стратегічне управління" (викладач – професор кафедри менеджменту Федулова І. В.) було проведено відкриту лекцію начальником виставкового відділу ТОВ "Артекспо Україна" Дармастук Оксаною Віталіївною, присвячену розкриттю можливостей аналізу галузі із використанням різних інформаційних джерел, зокрема організації і участі в міжнародних витавках.

Студенти 4-го курсу ФЕМП виявили неабияку зацікавленість в отриманій інформації під час лекції, задавали різноманітні питання до спікера та були достатньо активними.

Щиро дякуємо Оксані Дармастук за візит до КНТЕУ, бажання поділитися цікавою та корисною інформацією та сподіваємося на подальшу співпрацю з "Артекспо Україна" для більш широкого ознайомлення майбутніх менеджерів із можливостями виставкового бізнесу та розуміння його значення для становлення і стійкого розвитку сучасного підприємництва!


Довідково:

ТОВ "Артекспо Україна" і Національний шкіряно-взуттєвий союз України (заснований в 2000 році) – це сьогодні найбільші в Україні компанії, що надають послуги з просування товарів, обладнання та послуг в шкіряній, взуттєвій, хутряній та текстильній промисловості. Компанія "Артекспо Україна" сьогодні – це: організація та проведення міжнародних спеціалізованих виставок легкої промисловості, а також підтримка власного інформаційного серверу. Компанії АртЕкспо Україна і Національний шкіряно-взуттєвий союз України за останні роки виконували декілька потужних проектів, серед яких: видання журналу Leather and Shoes / Шкіра та Взуття та довідника Легка промисловість; організація Міжнародного конкурсу дизайнерів взуття та одягу зі шкіри Подіум Престиж (всього пройшло 9 конкурсів); організація та проведення Міжнародних спеціалізованих виставок взуття, шкіри та хутра LEATHER AND SHOES, взуття та аксесуарів EXPO SHOES; одягу з хутра та шкіри EXPO FUR; текстильної, швейної продукції та обладнання TEXTILE EXPO.

Артекспо Україна пропонує: маркетингові дослідження; довідкову інформацію по галузях шкіряно-взуттєвої промисловості; розміщення рекламної інформації у власних виданнях та мережі Internet; організацію та проведення профільних виставок, семінарів, презентацій; розробку та виготовлення рекламних оригінал-макетів.

23.04.2018
433884
1751
остання редакція 11.07.2018
42265