logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Співпраця викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю зі ЗМІ

Загальна інформація

Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ займають активну позицію за свідомий вибір безпечних і високоякісних товарів та послуг у багатьох телепередачах, пропагуючи цінності здорового харчування.

17 травня 2018 року старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна виступила експертом у зйомках телепередачі "Факти тижня" на каналі "ICTV".  Викладач університету надала коментарі щодо безпечності свіжої полуниці. Експерт розповіла, що таке нітрати, про шляхи надходження їх у харчові продукти, фактори, що впливають на накопичення надмірного вмісту нітратів у плодоовочевій продукції, зокрема в полуниці. Надія Юріївна  порадила споживачам, як правильно обирати полуницю, та як у домашніх умовах знизити можливий надмірний вміст нітратів у ягодах.

17.05.2018
456287
1669
остання редакція 11.07.2018
42265