logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

До Дня Великої Перемоги

Загальна інформація

  Вже 64 роки приходить на нашу рідну землю мирний травень, а разом з ним - і незабутнє свято Перемоги у найжорстокішій за всю історію людства війні. 

   З нагоди святкування річниці Перемоги, віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу, в університеті було організовано віншування ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни. Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу зустрілись з Віктором Михайловичем Бевзюком, який довгий час працював заступником навчального відділу. Капустін Олександр Тимофійович, колишній директор підготовчих курсів, та Рибак Костянтин Спиридонович, у минулому інженер з техніки безпеки, виступили перед студентами, які мешкають у гуртожитках. З молодим поколінням факультету економіки, менеджменту і права спілкувались колишній викладач, доцент кафедри права Максим Петрович Юрченко та доцент Гогулан Іван Кирилович, повоєнна трудова діяльність якого повністю пов'язана з університетом, він і нині працює директором музею. Всі вони почали бойовий шлях у сімнадцятирічному віці та воювали на різних фронтах. 

   Керівництво університету подбало про матеріальну допомогу шановним ветеранам, організувало святковий обід на їх честь. Відзначаючи їх заслуги, перший проректор Олександр Петрович Корольчук від імені ректорату привітав колишніх фронтовиків, працівників тилу, побажав їм міцного здоров'я та всіх життєвих гараздів. 

   Художні колективи культурно-мистецького центру дали концерт, під час якого звучали зворушливі фронтові та воєнні пісні, виконувались хореографічні композиції, демонструвались хвилюючі документальні кадри часів Великої Вітчизняної. 

   Вшановуючи пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни представники ради студентського самоврядування університету та ради ветеранів війни та праці КНТЕУ поклали квіти до пам'ятника Невідомому солдатові у Парку Слави.

12.05.2009
annzo
2033
остання редакція 12.05.2009
23