logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Cимпозіум "Підприємства перед обличчям викликів 21 століття"

Загальна інформація

  18-19 травня 2009 р. делегація Київського національного торговельно-економічного університету на чолі з ректором А.А. Мазаракі, у рамках тристоронньої угоди між Краківським Економічним Університетом (КЕУ), КНТЕУ і Університетом Мессіни (Італія), брала участь у VII тристоронньому міжнародному науковому симпозіумі "Підприємства перед обличчям викликів 21 століття", який цього року проходив у Кракові. 
   Свідченням зростання авторитету даних симпозіумів є, зокрема, те, що цьогорічний пройшов під патронатом Посла України в Республіці Польща О. Моцика, Посла Італії в Республіці Польща А. Монтовані та мера Кракова. 
Учасники Симпозіуму дійшли згоди і надалі поглиблювати співпрацю між науковцями КНТЕУ, КЕУ та Університету Мессіни у дослідженні проблем сучасного економічного розвитку.
   За результатами симпозіуму підготовлено і буде видано в червні 2009 р. збірник наукових статей англійською мовою, серед яких 7 представлені науковцями КНТЕУ. 
Наступний, VIІІ-й Симпозіум, буде проведено у травні 2010 р. в Києві, про що дійшли згоди керівники усіх трьох університетів-партнерів.
   Українська делегація була прийнята мером Кракова Яцеком Майхровські, який висловив готовність і надалі сприяти не тільки науковим обмінам, але й проведенню студентських літніх шкіл, здійсненню інших форм співпраці КЕУ з КНТЕУ. Зі щирою зацікавленістю він сприйняв, зокрема, інформацію щодо залучення нашого університету до забезпечення туристично-готельної частини програми проведення "Євро-2012" та співпрацю у цьому напрямі з польськими ВНЗ. 
Ректор А.А. Мазаракі мав плідні бесіди щодо подальшого поглиблення міжуніверситетського співробітництва з новим ректором КЕУ Р. Нестроєм та з проректором Університету Мессіни Пьєтро Навваро.

22.05.2009
annzo
2242
остання редакція 22.05.2009
23