logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Стажування студентів товарознавчого факультету КНТЕУ у Познанському економічному університеті

Загальна інформація

  Вирішуючи завдання інтегрування до світового освітнього простору, КНТЕУ здійснює систематичний обмін студентами, що є практичним втіленням основних принципів та положень Болонського процесу щодо підвищення мобільності студентів та інтернаціоналізації навчального процесу. 
   Традиційним став обмін студентами з метою стажування. Починаючи з 2000 р., щорічно 5 кращих студентів ТЗФ проходять стажування на товарознавчому факультеті Познанського економічного університету (ПЕУ). Відповідна кількість студентів польського університету-партнера проходить стажування на ТЗФ КНТЕУ. 
Цей рік теж не став винятком. З 11 по 17 травня 2009 р. студенти ТЗФ Жигалюк І.М. (4 курс, 1 група), Кирилішина І.М. (4 курс, 5 група), Сослюк І.В. (4 курс, 4 група), Самчишин А.О. (4 курс, 6 група), аспірант Булах Ю.Д. під керівництвом доцента кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів Караваєва Т.А. пройшли стажування у Познанському економічному університеті.
   Під час стажування студенти взяли участь у науковій конференції "Дні молодих товарознавців" та 5-му Міжнародному форумі студентських наукових кіл товарознавства. На конференції студенти КНТЕУ виступили з доповідями англійською мовою, в яких представили результати наукових досліджень. Доповіді наших студентів відзначені серед кращих, за що їх нагороджено почесними грамотами і цінними подарунками. Підготовлені нашими студентами статі будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції під назвою "Молоді товарознавці 2009". 
   Молоді товарознавці нашого університету ознайомилися з особливостями організації та взяли участь у лабораторних заняттях, які проводилися на кафедрах непродовольчих та продовольчих товарів товарознавчого факультету ПЕУ. Ознайомилися з технологічними процесами виробництва пива на Пивоварній компанії "Lech" та шоколадних виробів на заводі "Terravita". Оглянули визначні історичні, культурні та архітектурні місця, пам'ятки, споруди м. Познань та навколишніх містечок, під час яких ознайомилися з історією, культурою та звичаями польського народу. Стажування сприяло підвищенню рівня знань польської й англійської мов. 
   Таким чином, стажування студентів товарознавчого факультету КНТЕУ у Познанському економічному університеті забезпечує виконання багатьох складових Болонського процесу, зокрема наукової, культурної, мовної та інших.

26.05.2009
annzo
2391
остання редакція 26.05.2009
23