logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Благоустрій за участю студентів

Загальна інформація

  На виконання Указу Президента України "Про проведення весняних толок у 2009 році" в університеті проведено двомісячник з благоустрою території, будівель та інших споруд університету. Його організаторами стали ректорат, деканати, господарчий, навчально-виховний відділи, студмістечко, рада студентського самоврядування університету. 
У вільний від занять час студенти всіх факультетів взяли активну участь у прибиранні території університету від залишків листя та сміття, частини парку та тротуарів по вул.Кіото згідно зі складеним графіком. Рада студентського самоврядування КНТЕУ відмічає найбільш відповідальне та організоване ставлення до заходу з боку ради студентського самоврядування факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (голова ради Сугай Богдана, голова господарського сектору Рибакіна Ганна) та ради студентського самоврядування обліково-економічного факультету (голова ради Садич Ігор, голова ДНД - Бондарь Віталій).
   Протягом квітня-травня студенство університету допомагало в генеральному прибиранні аудиторій та лабораторій. Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, факультету економіки, менеджменту і права та товарознавчого факультету працювали в аудиторіях по приведенню парт в належний санітарний стан. 
Ради студентського самоврядування гуртожитків разом з співробітниками студмістечка займалися благоустроєм території студмістечка, організацією генерального прибирання житлових кімнат, інших приміщень гуртожитків. Представники студентського самоврядування брали участь в роботі комісії по перевірці санітарного стану кімнат та дотриманню мешканцями гуртожитків Контракту на право проживання в гуртожитку. Рада студентського самоврядування гуртожитку №3 (голова - Галій Ірина) ініціювала та вперше провела конкурс на кращий блок гуртожитку №3. Перше місце посів 3-й блок 2-го поверху (староста Хітренко Наталія), друге - 2-й блок 2-го поверху (староста Гриценко Інна), третє - 1-й блок 6-го поверху (староста Комзюк Аліна).
   В рамках двомісячника під керівництвом ради студентського самоврядування студенти та співробітники КНТЕУ брали участь у проведенні міського Дня довкілля. Збирали залишки сухого листя та трави на території лісопаркової зони по вул.Кіото, прибирали тротуари та бордюри вздовж проїзної частини самої вулиці. Активно працювали студенти по прибиранню території студмістечка. Цього дня найбільш організованими показали себе студенти факультету фінансів та банківської справи (голова ради Шеєнков Михайло). 
   Ректорат, рада студентського самоврядування КНТЕУ висловлює вдячність всім студентам університету, які взяли активну участь у заходах двомісячника з благоустрою території університету.

27.05.2009
annzo
2179
остання редакція 27.05.2009
23