logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

До Дня Великої Перемоги

Загальна інформація

  Вже 65 років приходить на нашу землю мирний травень, а разом з ним - світле, радісне та незабутнє свято Перемоги у найжорстокішій за всю історію людства війні. 
   В університеті 6 травня з нагоди святкування річниці Перемоги, віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу було організовано віншування ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни - співробітників нашого навчального закладу. 
   Студенти ретельно підготувались до зустрічі гостей. Ветеранів зустрічали з квітами. Головний вхід університету, хол актової зали, поверхи прикрасили вітальними листівками та плакатами. Учасники зустрічі з хвилюванням проглянули фотовиставку "Творці Великої Перемоги", відеопрезентації про події війни, міста-герої України, виставку літератури на воєнну тематику. Чимало студентів відгукнулися на заклик ради студентського самоврядування КНТЕУ та взяли участь у волонтерському русі по організації участі ветеранів у святкових заходах, супроводжували їх під час урочистостей, а деяких відвідали на дому. Студенти університету зустрілися з учасниками бойових дій та з великою зацікавленістю вислухали розповіді про їх фронтову юність, трудовий шлях після війни. В музеї університету проведено тематичні екскурсії "Співробітники університету - герої та учасники Великої Вітчизняної війни". 
   Відбувся концерт художніх колективів культурно-мистецького центру, під час якого звучали зворушливі фронтові та воєнні пісні, виконувались хореографічні композиції, демонструвалися хвилюючі документальні кадри часів Великої Вітчизняної. 
З великою радістю та глибокою повагою учасники зібрання зустріли першого ректора Київського торгово-економічного інституту, кандидата філософських наук, професора, почесного професора КНТЕУ, заслуженого працівника вищої школи України Скирду Тамару Іванівну. Вітаючи зі святом, вона звернулась до всіх присутніх із щиросердними побажаннями та, згадуючи свою повоєнну юність, прочитала уривок із поеми М. Алігер "Зоя".
Керівництво університету подбало про матеріальну допомогу, підготувало подарунки шановним ветеранам, організувало святковий обід на їх честь. Відзначаючи їх заслуги, перший проректор Олександр Петрович Корольчук від імені ректорату привітав колишніх фронтовиків, працівників тилу, побажав їм міцного здоров'я та всіх життєвих гараздів. Із вітальними словами до ветеранів звернулись голова профкому профспілки працівників та студентів КНТЕУ Сергій Іванович Бай, голова ради війни і праці КНТЕУ Олександр Сергійович Болілий.
   Вшановуючи пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни, представники ради студентського самоврядування університету, ради ветеранів війни та праці КНТЕУ разом з ветеранами - учасниками зібрання поклали квіти до пам’ятника Невідомому солдатові у Парку Слави.

 

Відділ навчально-виховної роботи

07.05.2010
annzo
1999
остання редакція 07.05.2010
23