logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти ФТМ відвідали ПАТ «Оболонь»

Загальна інформація

Студенти факультету торгівлі та маркетингу спеціалізації товарознавство та комерційна логістика 20 травня 2019 року відвідали ПАТ «Оболонь»  з метою ознайомлення з технологічними процесами виробництва пива та безалкогольних напоїв.

Представники підприємства провели змістовну екскурсію, ознайомили студентів з історією підприємства, сутністю основних технологічних процесів, показали діючі виробничі потужності, як здійснюється контроль безпечності та якості вхідної сировини, готової продукції, ознайомили з системою логістики.

 Відповідальні за організацію та проведення викладачі кафедри товарознавства, управління безпечності та якості.

Відгук студентки Соловей Тетяни: «Для студентів 18-ої та 16-ої  груп 2 курсу факультету маркетингу та торгівлі 20 травня була організована екскурсія на найбільшу пивоварню Європи - ПАТ «Оболонь». Корпорація «Оболонь» сьогодні є найбільшим виробником пива в Україні зі стовідсотковим українським капіталом, що імпортує пиво більш ніж у 50 країн світу.
Відповідальними були доц. Пасальський Б. К., ст. викл. Чикун Н. Ю. , старости груп Талько А. та Соловей Т.М.

Екскурсія видалась захоплюючою та досить цікавою. Екскурсовод ознайомила студентів з історією виникнення підприємства, історією його розвитку та детально розповіла про асортимент продукції підприємства.

Студентів ознайомили з класичною технологією виготовлення пива, показали найсучасніше обладнання, варильні системи та родильні танки, величезні ЦКТ, які застосовуються під час виробництва продукту та показали форфаси і лінію розливу пива.

А ще нас приємно здивували, подарувавши кожному частинку продукції «Оболонь».
Ми приємно вражені і дякуємо за надану можливість побачити на власні очі виробництво та знайомство з процесом виготовлення пива. 
Це було надзвичайно цікаво та змістовно!».

20.05.2019
42265
1316
остання редакція 22.05.2019
Vega