logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 29 травня 2019 року відбулись загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ, під час яких було розглянуто питання порядку денного та ухвалено відповідні рішення: 

з/п

Питання порядку денного

Результати розгляду

1.

Звіт голови Наукового товариства  за 2018 - 2019 н. р.

Звіт затверджено

2.

Затвердження оновленого складу Наукового товариства

Рішення ухвалено

3.

Затвердження Плану заходів Наукового товариства на 2019/20 н. р.

План заходів затверджено

4.

Удосконалення організаційної структури Наукового товариства

Рішення ухвалено

5.

Затвердження тематики, редакційної колегії та графіку прийому статей до 9-го (листопад 2019 р.) та 10-го (травень 2020 р.) номерів журналу Наукового товариства "Vivat Academia".

Рішення ухвалено

Перед початком засідання з вітальними словами до членів Наукового товариства звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська, наголосивши на важливості взаємодії Наукового товариства та студентських наукових клубів між собою. Побажала натхнення та результативної роботи й співпраці між собою.

З теплими словами підтримки та вдячності за плідну роботу до членів Наукового товариства звернулась проректор з наукової роботи Світлана Володимирівна Мельниченко, наголосивши на тому, що вони є гордістю університету. Побажала Науковому товариству справжніх наукових звершень та вдалих проектів на славу Альма-матер.

У знак подяки за гідну працю впродовж останніх років були відзначені подяками та пам’ятними подарунками активісти Наукового товариства: студенти факультету економіки, менеджменту та психології Сакевич Микита, Бойко Людмила та Масловський Олександр; факультету обліку, аудиту та інформаційних систем Антоневич Марія, Ковальова Анастасія, Лопуга Владислав, Стецюк Євгеній та Шапран Олексій; факультету міжнародної торгівлі та права Воронцов Марк, Самойленко Анастасія, Кіров Максим, Приходько Каріна, Шахбазова Ельвіна та Коцек Андрій; факультету фінансів та банківської справи Румянцева Вікторія; факультету торгівлі та маркетингу Долід Олександр, Каіка Єлизавета, Бармін Богдан, Соловей Тетяна, Довженко Дарія, Рудь Наталія, Волосян Кароліна, Боровик Валерія, Дяченко Єлизавета та Саранцева Олена.

На зборах Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ були присутні: заступники деканів з наукової роботи Олена Олександрівна Васильєва (ФРГТБ), Ігор Сергійович Ружицький (ФФБС), Наталія Олександрівна Тесленко (ФМТП), завідувач кафедри обліку та оподаткування Олена Володимирівна Фоміна, директор Центру бізнес-тренінгу Оксана Сергіївна Кузьменко, координатор клубу «Start in Science» Надія Юріївна Чикун. Також на зборах були присутні голови рад студентських самоврядувань факультетів, зокрема: Микита Сакевич (ФЕМП), Ксенія Крутько (ФРГТБ) та Аліса Рижак (ФФБС).

Бажаємо успіхів і здобутків на славу Альма-матер оновленому складу Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ!

29.05.2019
42265
3986
остання редакція 10.06.2019
Vega