logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Гостьова онлайн лекція «Партнерство бізнесу, держави та громадянського суспільства заради стійкого розвитку»

Загальна інформація

За ініціативи кафедри публічного управління та адміністрування 13 травня 2021 року відбулася гостьова онлайн лекція на тему: «Партнерство бізнесу, держави та громадянського суспільства заради стійкого розвитку».

Спікерами зустрічі виступили випускниці КНТЕУ Катерина Заровна (менеджер із соціальних проєктів Відділу проєктів регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» Групи Нафтогаз) та Дар’я Мустафіна (директорка ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку», керівниця «Академії для жінок-підприємиць»).

Катерина Заровна наголосила, що метою Групи Нафтогаз у сфері сталого розвитку і корпоративної соціальної відповідальності є використання ресурсів сьогодення для потреб майбутніх поколінь і системна діяльність, спрямована на розвиток та підтримку громад. Розповіла про проектну діяльність установи та реалізацію успішних проектів за напрямами «Дбаємо про захист», «Школа майбутнього», «Безпечне село», «Щасливе дитинство», «Сучасна лікарня громаді», «Територія розвитку», «Нове село», «Допомога армії» тощо.

Також спікери розповіли про реалізацію проекту об'єднання зусиль бізнесу, громадських організацій та місцевого самоврядування заради стійкого розвитку - конкурс грантів «Енергія розвитку», який реалізовується Групою Нафтогаз разом з освітнім партнером «Institute of Partnership and Sustainable Development» задля стійкого розвитку 240 громад і вже найблищим часом будуть оголощені 50 проєктів громад, які отримають кошти на втілення своїх ідей.

Дар’я Мустафіна поділилася зі здобувачами вищої освіти досвідом своєї громадської діяльності, розповіла про Академію для жінок-підприємиць за закликала розвивати навчальні, соціальні, особистісні навички та бути активними в реалізації своїх мрій.

Кафедра публічного управління та адміністрування щиро вдячна гостям за приділений час для спілкування!

Сподіваємося на подальші зустрічі!

14.05.2021
43630
4438
остання редакція 18.05.2021
43630