logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Підсумки науково-практичного курсу вебінарів корпорації Linkos Group ТОВ «M.E.Doc» до 75-річчя з дня заснування КНТЕУ

Загальна інформація

У межах заходів, на передодні 75-річчя з дня заснування Київського національного торговельно-економічного університету на базі кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки корпорацією Linkos Group ТОВ «M.E.Doc» в режимі online у корпоративному просторі КНТЕУ Office 365 на платформі Microsoft Teams було проведено серії вебінарів:

  1. КЕП як надійний засіб інформаційної безпеки підприємства: види та способи зберігання КЕП.
  2. Автоматизація бізнес процесів за допомогою ЕДО: класифікація ЕДО та інструменти для впровадження ЕДО на підприємстві.
  3. Зберігання е-документів: формати для збереження е-документів та особливості перевірки достовірності збережених е-документів.
  4. Демонстрація роботи ЕДО з використанням платформи для документообігу ПТАХ.

За підсумками вебінарів 26 травня 2021 року корпорацією Linkos Group ТОВ «M.E.Doc» в Київському національному торговельно-економічному університеті, відбувся науково-практичний Workshop «Інформаційні технології в економіці: інноваційні рішення захисту даних підприємства».

Колектив кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки відзначено подякою, зокрема завідувача кафедри д.т.н., проф. Криворучко Олену Володимирівну, к.т.н., доц. Рассамакіна Володимира Яковича, PhD in Computer Sciences, доцента кафедри Десятко Альону Миколаївну – відзначенно особистими подяками керівництва корпорації Linkos Group ТОВ «M.E.Doc».

Висловлюємо велику подяку нашим партнерам провідній корпорації в сфері електронного документообігу Linkos Group ТОВ «M.E.Doc», зокрема директор Цешнатію Олексію Ігоровичу, керівнику навчального центру Кондратюк Марині Олександрівні, начальник відділу з підвищення кваліфікації Кондратюку Сергію Сергійовичу, а також провідним фахівцям з розвитку персоналу Кіму Артему Сергійовичу та Аладьїну Ігорю Андрійовичу за проведення науково-практичного курсу вебінарів та підсумкового Workshop.

26.05.2021
43630
3841
остання редакція 02.06.2021
43630