logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

V Всеукраїнська студентська науково-практична конференція іноземними мовами «Наука XXI століття: виклики сьогодення»

Загальна інформація

Кафедра сучасних європейських мов факультету міжнародної торгівлі та права спільно з кафедрою іноземної філології та перекладу факультету торгівлі та маркетингу 12 травня 2022 року провели V Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію іноземними мовами «Наука XXI століття: виклики сьогодення».

Відкрив роботу конференції проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Сай В. М., який привітав учасників від імені ректора університету Мазаракі А. А. і відзначив, що проведення студентських наукових конференцій не тільки сприяє підвищенню якості професійної підготовки студентів та розширенню їх особистісних і професійних можливостей, а також об'єднує наукову спільноту України під час війни.

З привітальним словом до учасників і гостей конференції звернулася завідувачка кафедри сучасних європейських мов Гарбуза Т.В., яка відзначила значущість проведення конференції іноземними мовами, що стало можливим завдяки спільним зусиллям студентів та їх наукових керівників, які весь цей час тримають на належному рівні наукову активність, адже в умовах війни підтримка та спілкування є дуже важливими.

У конференції взяли участь понад 150 студентів з 6 навчальних закладів України, серед яких Державний торговельно-економічний університет, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Хмельницький національний університет, Київський університет імені Бориса Грінченка та Карлів університет (м. Прага, Чехія).

Для обговорення на конференцію подано 156 доповідей англійською, німецькою та чеською мовами.

На конференції працювали 6 дискусійних платформ:

  1. Економіка, фінанси й аудит
  2. Інформаційні технології
  3. Філологічні науки
  4. Міжнародна торгівля і право
  5. Менеджмент, маркетинг і реклама
  6. Психологія

V Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Наука XXI століття: виклики сьогодення» продемонструвала високий рівень підготовки студентів та висвітлила актуальні проблеми у сфері економіки, інформаційних технологій, гуманітарних і юридичних наук.

11.05.2022
43630
1841
остання редакція 18.05.2022
43630