logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

NEW стейкголдери ДТЕУ!

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти. Разом із професіоналами-практиками реалізується багато цікавих проєктів.

Університет щороку розширює напрями співпраці з партнерами та долучає до співробітництва нових стейкголдерів. Обмін практичним досвідом та актуальними знаннями відкриває нові перспективи для здобувачів вищої освіти.

Разом з партнерами ми формуємо компетентності випускників, які найбільше затребувані роботодавцями, здійснюємо підготовку фахівців за високими професійними стандартами.

Цього місяця також до співпраці з університетом долучилися нові партнери, які сприятимуть  забезпеченню якісної підготовки здобувачів вищої освіти.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено у січні  2024 року:
 

Меморандум про співробітництво та партнерство з Громадською організацією «Міжнародна Асоціація Майбутнього України»

ГО «Міжнародна Асоціація Майбутнього України» – недержавна організація, яка є генератором повоєнної відбудови та нового всебічного розвитку української держави.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Космос» як зовнішнім партнером освітніх програм «Промисловий менеджмент», освітній ступінь «бакалавр», «Менеджмент персоналу», «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом», освітні ступені «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукової програми зі спеціальності «Менеджмент», освітній ступінь «доктор філософії»

ТОВ «Космос» – компанія, що надає послуги з перевезення товарів морським, автомобільним транспортом по Україні, країнах СНД, Європі.

Партнер університету з 2017 року.

Договір про співпрацю з Державним закладом «Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр Міністерства охорони здоров’я України»

Державний заклад «Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр МОЗ України» – заклад третинного рівня надання медичної допомоги, має понад 30 років досвіду, здійснює наукову діяльність і надає високоспеціалізовані медичну реабілітаційну та медико-психологічну допомогу з упровадженням новітніх медичних технологій.

Договір про співробітництво з Громадською організацією «СОЮЗ СПОЖИВАЧІВ МЕДИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ»

ГО «СОЮЗ СПОЖИВАЧІВ МЕДИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ» сприяє захисту прав споживачів з питань якості, обігу та реклами лікарських засобів, дієтичних добавок, харчових продуктів, зокрема харчових продуктів для спеціальних медичних цілей, дезінфекційних засобів, медичних виробів, а також з питань якості надання медичних послуг та послуг із забезпечення громадян лікарськими засобами.

 

Договір про співробітництво з Акціонерним товариством «ОТП БАНК»

OTP Bank – один із найбільших українських банків зі 100%-им іноземним капіталом, визнаний лідер фінансового сектору країни, член європейської фінансової групи, що здійснює свою діяльність в 12 країнах.

Партнер університету з 2017 року.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ІТ-Інтегратор»

«ІТ-Інтегратор» – найбільший розробник і постачальник IT-рішень для корпоративного і державного секторів в Україні. Основні напрями роботи – інформаційна безпека, дата-центри, базова ІТ-інфраструктура, мережева інфраструктура, контакт-центри, системи управління і моніторингу, інженерна інфраструктура, хмарні сервіси. Компанія здійснює повний комплекс ІТ-послуг – від продажу обладнання до послуг аудиту, проєктування, консалтингу і підтримки.

«ІТ-Інтегратор» працює понад 20 років на українському ІТ-ринку.

Є партнером понад 40 міжнародних вендорів, 100 клієнтів рівня Enterprise.


Більш детальна інформація про партнерство за покликанням

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

01.02.2024
433884
780
остання редакція 02.02.2024
443230