logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Мистецтво краси, розуму, таланту та доброчинності

Загальна інформація

Самопізнання власного, неповторного та унікального внутрішнього Всесвіту, який кожен із нас владен створювати – це справжнє мистецтво. Глибоке, естетичне, а часом настільки ефемерне, що навіть важко передати будь-якими словами, адже мистецтво – це не думка, мистецтво – це почуття. «Ти – Мистецтво» саме під такою метафорою на День усіх закоханих у актовій залі Конгрес-центру проходив благодійний «Міс та Містер ДТЕУ – 2024».

До складу журі увійшли:

  • Ілясевич Надія - модель, засновнця оздоровчого кінезіоцентру «Сила руху», фотограф, блогер та інфлюєнсер;
  • Гозалова Інна - стиліст, хореограф, режисер;
  • Сергій Стоун - учасник І сезону телевізійного шоу «Топ-модель по-українськи», блогер-інфлюєнсер, модель, учасник модних показів Ukrainian Fashion Week;
  • Гніденко Аліна - блогер , дизайнер одягу, випускниця нашого університету;
  • Яша НКНКТ - досвідчений реп-виконавець, володар більше 100 випущених синглів та кліпів.

Незабутнє перше враження краси, вишуканості та стилю залишили про себе конкурсанти після візитного дефіле, спонсорами якого стали відомий український бренд жіночого одягу «GEPUR» та бренд аксесуарів «Time to shine style». Сміливість поєднувати автентичні елементи з сучасними, і таким шляхом створювати нові, окремі види мистецтва. Етно-дефіле - про внутрішню силу, енергію та наполегливість української душі, образи були доповненні за допомогою вишиванок від бренду «Solovey» - cтворюємо красу, враховуючи традиції на сучасний лад!

Харизма, вміння передати всю красу внутрішнього у світ, вихід за рамки свого світогляду та мислення за межами комфорту дає нам шанс на створення себе і чогось більшого у цьому світі все це було продемонстровано у «відвертому» дефіле. Образи конкурсанток у цьому дефіле були доповненні за допомогою бренду «Romashka».

Найцікавішою частиною заходу став конкурс талантів, який дав змогу кожному розкрити власні здібності глядачам та членам журі.

Під час дефіле у  вечірніх сукнях конкурсанти демонстрували вишукані вбрання у поєднанні із елегантністю, а за допомогою інтелектуального конкурсу глядачі та члені журі дізналися власну думку кожного з учасників щодо ліричних, філософських, а інколи й звичних життєвих речей.

«Міс та Містер ДТЕУ – 2024» - це не лише про красу, розум та талант, це також про благодійність та допомогу. Благодійний захід зміг акумулювати 80898 грн. Окремих переможців визначали у номінації «Міс та Містер НЕЗЛАМНІСТЬ», яких обирали шляхом донатів.

Конкурсанти розкрили багатогранність своїх особистостей, розтопили лід та запалили серця глядачів шаленим вогнем. За підсумками балів журі маємо такі результати:

  • Міс ДТЕУ-2024, Міс «НЕЗЛАМНІСТЬ», Міс «Харизматичність» - Смалій Тамара (ФТМ);
  • Віцеміс ДТЕУ, Міс «Феєричність» - Денисенко Софія (ФМТП);
  • Міс «Впевненість» - Осіпова Марія (ФЕМП);
  • Міс «Талант» - Гапеєва Емілія (ФФО);
  • Міс «Елегантність» - Сегеда Катерина (ФІТ);
  • Міс «Оригінальність» - Онофрійчук Марія (ФРГТБ).
  • Містер ДТЕУ-2024, Містер «Талант» - Прокопенко Даниїл (ФТМ);
  • Віцемістер ДТЕУ, Містер «Оригінальність» - Асадов Ісмаїл (ФМТП);
  • Містер «НЕЗЛАМНІСТЬ», Містер «Елегантність» - Колесников Богдан (ФФО);
  • Містер «Впевненість» - Голинський Андрій (ФІТ);
  • Містер «Харизматичність» - Турковський Олександр (ФЕМП);
  • Містер «Феєричність» - Бескідевич Данило (ФРГТБ).

Щиро дякуємо спонсорам та партнерам заходу: бренд ювелірних прикрас «Guzema», бренд одягу та аксесуарів «Symbio», бренд жіночого одягу «GEPUR», бренд аксесуарів «Time to shine style», креативний та фестивальний кластер у Києві «Арт-завод Платформа»,бренд унікальної друкованої канцелярії «Flexy Planner», бренд вишиванок та аксесуарів «Solovey», бренд доглядової косметики «380 SKINCARE LOVERS», український бренд ексклюзивних хустин та краваток «ne_khustka», бренд функціональної косметики «Sane», український бренд одягу «Romashka», майстерня дерев'яних виробів «Flampic», бренд ґаджетів «Gelius», бренд естетичної канцелярії «Your Planner», бренд сучасних українських прикрас ручної роботи «kkramnychka_tilky_svoyi», бренд традиційних українських прикрас «o_garnaya», український виробник канцелярії «TSE TOBI», бренд сучасного етно-одягу «HOOTIR», бренд фірмової шкіргалантереї «Dero Leather», український бренд натуральної косметики «Dushka».

14.02.2024
433884
705
остання редакція 19.02.2024
433884