logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Підготовка до літньої практики в Італії на ФРГТБ

Загальна інформація

Студенти усіх освітніх програм ФРГТБ продовжують підготовку до літньої практики в Італії, беруть участь у майстер-класах з приготування південноіталійських страв, вивчають особливості сервісу та італійську мову. Якщо восени студенти практично спостерігали за роботою наставника-шефа – президента Асоціації UCMItaly Паоло Брешия, то зараз, на майстер-класах (19–20 лютого 2024 р.), уже самостійно готують чудові страви: пасту з морепродуктами та дорадо з овочами і зеленим маслом.

Бажаємо натхнення та гарно підготуватися до літнього «італійського» сезону!


Враження наших здобувачів:

Гайдим Анна, група 2-12, спеціальність «Туризм і рекреація»
Хочу поділитися своїми враженнями від проведених майстер-класів. Майстер-класи – це можливість здобути нові знання та набути навичок практикувати. На кожних майстер-класах  розповідають цікаву інформацію та надають корисні поради. Нас навчають  викладачі-професіонали,  які мають великий досвід  і дають нам зрозуміти, що і як правильно робити. Вони нас вчать з першого майстер-класу, як краще обслуговувати гостей і як взагалі діяти майбутньому офіціанту.  Коли ми зустрічаємося з сеньйором Паоло і його помічниками, ми відчуваємо атмосферу італійської культури і кухні, вчимося спілкуватися італійською мовою та готуємося до виробничої практики. Велика вдячність за наше навчання.


Закрасняна Анна, група 1-7, спеціальність «Харчові технології»
Майстер-класи надзвичайно захоплюючі. Ми отримуємо величезну «порцію» нової інформації, навчаємося цікавим кулінарним прийомам і технікам. Викладачі – досвідчені професіонали, які діляться своїми знаннями з великим ентузіазмом, і атмосфера на майстер-класах дуже дружня і динамічна.


Донник Вікторія, група 1-17а, спеціальність «Туризм і рекреація»
На майстер-класах дуже цікаво! Ми дізнаємося багато цікавих та нових моментів у вивченні мови, викладачі майстер-класів завжди допомагають та підказують, якщо щось незрозуміло.

23.02.2024
433884
655
остання редакція 23.02.2024