logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ДТЕУ на «Global Leadership Forum: архітектори майбутнього»

Загальна інформація

У межах Консумерського фестивалю Державний торговельно-економічний університет за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяв участь в організації форуму «GLOBAL LEADERSHIP FORUM: архітектори майбутнього».

У Києві 21.03.2024 відбулася грандіозна подія у КВЦ «Парковий» – «GLOBAL LEADERSHIP FORUM: архітектори майбутнього», основним організатором виступив партнер освітніх програм спеціальності «Журналістика», «Реклама», «Реклама і зв’язки з громадськістю» Ка Group.

Організатори трансформували Global Inspiring Forum на Global Leadership Forum, щоб об’єднати бізнес зі світовою експертизою з лідерства та баченням провідних українських експертів й окреслити рушійну та смислоутворюючу силу лідерства.

На одній платформі було зібрано знання від світових експертів і унікальний досвід стратегій і досягнення результатів – від українських лідерів думок, керівників ключових бізнесів країни. Серед спікерів є представники світового рівня: Роберт Сапольські, професор нейронаук Стенфордського університету; Роберт Кіган, професор психології та менеджменту Гарварда, на книги яких спираються наші лідери думок. 

Подано практичні кейноути для української бізнес-аудиторії Антоніо Нієто-Родригезом, якого у Thinkers 50 щороку називають чемпіоном світу з проджект-менеджменту, та Піа Лаурітцен, данська філософиня, яка розробила для топменеджерів методологію якісних рішень та саморозвитку через інструмент запитання. 

До участі у дискусії долучилися представники від університету: професор Діана Файвішенко та українські бізнес-експерти,  які поділилися своїми підходами – як налаштувати загальну системність та сейсмостійкість компанії за будь-яких обставин.

Основні теми до обговорення на форумі:

  • розвиток особистої стійкості: обговорення необхідності розвитку особистої стійкості для подолання труднощів під час трансформацій;
  • мислення керівника: стратегічне мислення, рішення на основі даних, брати на себе відповідальність за свої трансформації;
  • діяти як агенти/посли змін: готовність діяти як агенти та посланці змін, допомагаючи решті організації та культурі адаптуватися до світу, де панують зміни;
  • проєктна економіка: розуміння наслідків проєктної економіки та те, як вона формує майбутнє роботи та роль керівників тощо.

Студенти університету та  найкращі представники Творчого рекламного об’єднання студентів ДТЕУ мали змогу:

  • набути досвіду від найкращих світових експертів;
  • створити свій унікальний стиль лідерства та прискорили кар’єрне зростання;
  • нові зустрічі та знайомства, ділитися інсайтами з однодумцями;
  • отримати корисного досвіду практики зі сфери реклами та зв’язків з громадськістю.

Особлива подяка організаторам події: Альоні Жупіковій, СЕО Ка Group, команді, яку очолила голова Творчого рекламного об’єднання студентів університету Гелета Христина та найкращі представники університету: Кулинко Богдан, Гнатенко Катерина, Стеценко Єлизавета, Фіалковській Даніїл, Ромашко Анастасія, Северин Аліна, Гелета Катерина, Кісільова Катерина, Нестеренко Дарина, Онофрійчук Марія, Бачинська Вікторія, Джапарідзе Вероніка, Семенчук Анжеліка, Смирнов Станіслав, Арман Віталій, Гайдучок Валерія, Олександр Бокша, Галичий Антон, Баштовий Іван, Вигівська Дарʼя, Жихарєва Анастасія, Файвішенко Єва, Кречетова Анна.

Посилання на сайт з докладним описом програми конференції: https://kagroup.ua/glf

KA Group – імпортер світового інтелекту та організатор бізнес-подій зі смислом. Ми драйвери змін, які впливають ідеями на трансформацію й розвиток компаній, надаючи доступ до експертизи видатних бізнес-мислителів сучасності.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та нових вражень!

Згуртований ДТЕУ – разом до перемоги!

    

Катерина Гнатенко,
здобувач освітньої програми
 «Реклама і зв’язки з громадськістю» спеціальності «Журналістика»

21.03.2024
43630
264
остання редакція 26.03.2024
43630