logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Історія Ордену Фенікса від факультету фінансів та обліку

Загальна інформація

У межах тижня факультету фінансів та обліку 25 квітня 2024 року відбулася урочиста академія «DF FFO».

До переповненого залу конгрес-центру університету завітали представники ректорату, викладачі, студенти, випускники, партнери освітніх програм, колеги з інших факультетів та всіх структурних підрозділів, яким ми дуже вдячні й чию підтримку в цей час викликів відчуваємо. Ваша присутність для нас є дуже цінною. Дякуємо!

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України Анатолій Антонович Мазаракі. Ректор згадав про славетну історію факультету, потужні наукові школи, випускників факультету, відзначив важливість формування професіоналів для фінансової, обліково-аналітичної та аудиторської діяльності в Україні. Анатолій Антонович побажав усім творчої та натхненної праці для успішної реалізації планів та нових звершень.

До присутніх звернулася декан факультету професор Тетяна Володимирівна Канєва та відзначила неоціненний внесок у розвиток факультету ректорату, викладачів, працівників усіх структурних підрозділів, партнерів та студентів. Вона висловила подяку нашим захисникам та захисницям, завдяки яким можемо працювати, навчатися і просто жити.

На день факультету завітала зіркова гостя Оксан Вояж, поетеса, композиторка, співачка з унікально-низьким оксамитовим голосом, волонтерка, підприємниця, яка разом з Валерієм Горловим привітала факультет і виконала кілька своїх пісень.

Цього року на дні факультету студенти розповіли історію становлення  Ордену Фенікса. На сцені вдалося створити інтригу та показати захопливу історію вірності, дружби, зради, випробувань, уміння пробачати. Хто виявиться зрадником і що далі буде з Орденом Фенікса, неможливо зрозуміти до кінця виступу. Та Орден не лише виявився стійким, але й зміг дати другий шанс своєму другу. Студенти танцювали, співали, дивували, а герої Дон, Ментор, Шут, Капо та Ізабелла були дуже харизматичними! Дякуємо всім, хто долучився та реалізував цю історію Ордену!

Золотий Фенікс продовжує яскраво сяяти! Родина ФФО щиро дякує за привітання, підтримку та продовжує працювати на славу університету, науки й України! 

Надія Пелешко, 
заступник декана з навчальної роботи ФФО 

25.04.2024
Вінс Валерій Вікторович
368
остання редакція 29.04.2024
433884