logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Фотовиставка «Сушка» в КНТЕУ зарядила всіх літнім настроєм, яскравими емоціями та почуттями

Загальна інформація

20 травня 2015 року на алеях у парку Кіото вже втретє відбулася фотовиставка «Сушка».
У виставці міг взяти участь кожен, хто бажав представити широкій громадськості свої фотороботи. Більшість учасників складали студенти, серед яких були і професіонали, і ті, хто намагається ними стати, і звичайні любителі фотографії.

Роботи були дуже різнопланові. Але певна тенденція все ж таки спостерігалася. Цього разу найчастіше зустрічалися роботи в жанрі фотопортрету: діти, закохані пари і просто таємничі незнайомки. Не обійшлося без національно-патріотичної тематики, до якої наші студенти завжди були небайдужі. За фотографіями можна було відстежити історичні події нашого недавнього минулого: новорічна ялинка революційного Майдану, легендарний концерт Вакарчука в центрі міста тощо. Також, судячи з представлених робіт, можна зробити висновок, що студенти КНТЕУ багато подорожують. Глядачі змогли оцінити мальовничі краєвиди Карпат, старовинні панорами Львова, загадкові вулички Праги та романтичні морські пейзажі невідомих екзотичних країн.

Традиційно «Сушку» супроводжував концерт просто неба. Цього разу захід відвідали справжні професіонали. Надовго запам’ятається виступ «вуличного» музиканта Едгара Вінницького, надзвичайно талановитої та харизматичної особистості, що грав для глядачів майже дві години поспіль. Дуже цікавою та пізнавальною була лекція з дизайну для починаючих фотографів від професійного фотографа Анни Гольцберг. Відомий ді-джей Ігор Самосуд розважав присутніх своїми хітовими сетами.

Всі бажаючі мали можливість зробити селфі за допомогою ретро-«фотобудки». До речі, всі фотографії обіцяють викласти на сайті КНТЕУ «В Контакте».

Як завжди, «Сушка» зарядила всіх літнім настроєм, яскравими емоціями та почуттями. Кожен небайдужий до творчості міг взяти участь у заході в якості фотографа або цінителя прекрасного, взявши собі напам’ять кілька фотошедеврів. 

20.05.2015
adv
2239
остання редакція 21.05.2015
adv