logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

У співпраці зі школами міст та сіл України: якісна освіта кожного громадянина - людський капітал суспільства

Загальна інформація

З 5 березня по 30 травня  2015 року тривала акція активістів  СНТ «Хіміки КНТЕУ»  студентів ФТТП "Від КНТЕУ до школи!"  Відвідай рідну школу, поділись з старшокласниками інформацією про цікаве, змістовне, багатогранне студентське життя! Мета проведення акції: просвітницька та профорієнтаційна робота з учнівською молоддю. Акція відбувалась з ініціативи та за сприяння викладачів кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів доц. Пасальського Б.К. та ст. викл. Чикун Н.Ю.

В рамках акції студенти 1 і 2 курсу ФТТП Іванов Дмитро, Мельник Софія,  Кириченко Анастасія, Кавко Олеся, Ряба Олена, Бойчук Аня, Рішняк Марія,  Краснокутська Юлія, Коваль Олег та інші відвідали свої рідні школи в різних регіонах України (Житомирської, Івано-Франківської, Полтавської, Одеської, Харківської, Київської областей). Активісти виступали перед старшокласниками з враженнями про навчання в КНТЕУ – навчальному закладі  високого рівня якості освіти, де створені всі умови для реалізації творчого потенціалу студентів і викладачів. Студенти розповідали про умови вступу, навчання та цікаве змістовне студентське життя, демонстрували презентації, де були представлені результати науково-дослідної роботи, виконані в сучасних лабораторіях кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів КНТЕУ. Зустрічі завжди були бажаними, учні приємно вражені можливостями, які є для навчання, занять НДРС, спортом тощо.

Інформацію про участь в акції студенти висвітлюють на сторінці «Хіміки КНТЕУ» vk.com/chemistsknteu. Старшокласники надають відгуки. Так, отримано відгуки  від учениць 10 класу Комсомольської гімназії імені В.О. Нижниченка Полтавської області, учасниці та призера обласних олімпіад з фізики, біології та хімії Артюхової Юлії та Романюк Іванни. Про бажання навчатися у нашому університеті висловилась Строй Валерія, випускниця Чутівської загальноосвітньої школи, яку відвідувала Кавко Олеся, студентка 1 курсу 3 групи ФТТП. Зацікавилась нашим університетом і учениця "школи-ліцей 2 ступеню" у м. Білгород-Дністровський Одеської області Дроботенко Юлія.

Приємно, що з інформацією, яку викладають студенти на сторінці «Хіміки КНТЕУ», знайомляться учні. Так, учениця ліцею «Лідер» м. Ужгород, Пензелик Ірина, надіслала: «Дякую за інформацію, яку ви викладаєте на сторінці "Хіміки КНТЕУ". Використавши її, у рамках тижня природничих наук та до Всесвітнього дня здоров'я у ліцеї "Лідер", ми змогли провести науково-практичну конференція "Біохімія харчування" за участі учнів 9 і 11 класів. До уваги слухачів були представлені презентації "Здорове харчування", "Харчові добавки" та інші. Вчителі Цанько М.Ю. та Бобела Н.П. ознайомили учнів з біохімією білка, експериментальними дослідженнями якості білків, продемонстрували учням безліч цікавих дослідів».

Співпраця з школами м. Києва є постійною та неодноразово висвітлювалась на сторінці сайту КНТЕУ та в газеті «Університет і час». Сподіваємось, що зусилля активістів допоможуть випускникам шкіл 2015 р. обрати гідний ВНЗ – Київський національний торговельно-економічний університет.

29.05.2015
adv
2399
остання редакція 08.09.2015
adv